Inspiration och nyheter

Filmen Superjuice me

Om du är taggad, hoppa direkt på och titta på Super Juice Me!. Jag planerar att testa på att juice:a i 28 dagar och det är denna film som inspirerat mig till att göra det.

Det finns flera appar ifrån Jason Vale där du hittar många goda recept och även 3, 5 och 28-dagars förslag till upplägg för dig som vill testa på att juice:a en lite längre period.

Film: Hungry for change

Efter att ha fått upp intresset för mat, vad jag stoppar i min kropp helt enkelt så var jag aktivt öppen för intryck kring hälsa och matlaning när filmen Hungry for Change screenades gratis online i 1-2 dagar, när filmen hade premiär. Den är så bra att jag direkt efter att ha sett den köpte och laddade hem den i digitalt format, både för att enkelt kunna ge bort den till nära och kära, och för att jag verkligen ville stödja ett så välproducerat projekt som verkligen engagerade. Den verkar idag finnas tillgänglig i delar på youtube.

Food matters TV

En tv-kanal / stream-kanal, där du kan se mängder av inspirerande filmer, bl.a. de jag nämnt här ovan, för en mindre prenumerationsavgift. Jag skulle väldigt gärna dela på kostnaden för att ha ett konto där med någon, om det finns någon som är intresserad av det som jag känner? :)